Utsetter online-samarbeid i «Lara Croft» til PS3 og PC

Lider samme skjebne som Xbox 360-versjonen.

22. september 2010 10:38

Det glimrende «Lara Croft and the Guardian of Light» var en del av Microsofts Summer of Arcade-kampanje på Xbox LIVE Arcade. Derfor ble spillet sluppet tidligere til Xbox 360 enn de andre plattformene. Men det betydde også at utvikleren Crystal Dynamics måtte utsette muligheten for å spille i co-op over nettet.

I en pressemelding kom det frem at utvikleren planla en oppdatering til spillet når spillet skulle bli sluppet til PlayStation 3 og PC den 28. september. Oppdateringen til Xbox 360-versjonen er visstnok fremdeles i rute.

Men nå melder selskapet at onlinemodusen blir utsatt til PS3- og PC-versjonen. Ifølge pressemeldingen vil samarbeidsmodusen over nettet bli introdusert «ved en senere anledning».

I samme pressemelding minner utvikleren om at det vil komme hele fem utvidelsespakker til spillet mellom oktober og desember, hvor de tre første er pakker som innholder nye gåter, våpen og områder. De to siste utvidelsene skal være nye, spillbare figurer - noe som gir deg muligheten til å oppleve hele eventyret med andre figurer enn Lara Croft og Totec. Det hintes også om at de andre figurene vil være velkjente og hentet fra spillverdenen.

I likhet med utgaven som kom til Xbox 360 i sommer, vil du i PS3-versjonen allikevel ha muligheten til å samarbeide med en kompis på samme TV, i lokal flerspiller, i påvente av at co-op-modusen dukker opp. PC-spillere må dessverre enten smøre seg med litt tålmodighet eller spille det alene inntil da.

«Lara Croft and the Guardian of Light» slippes til PS3 og PC 28. September. Xbox 360-versjonen er allerede ute og koster 1200 Microsoft-poeng (som tilsvarer 99 kroner).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3