Twitret om mer Uncharted

Skuespiller Emily Rose har varslet at det venter Uncharted-relatert arbeid på henne.

7. september 2010 00:45

Denne typen frimodig omgang med sosiale medier kan være en PR-avdelings største mareritt: Skuespilleren Emily Rose, som i spillverdenen er mest kjent for sin rolle som Elena Fisher i «Uncharted» og «Uncharted 2», har nylig twitret om hvordan hennes arbeidsuke vil fortone seg:

- Landet i LALA (Los Angeles – journ. merk.) i går, og allerede er programmet smekkfullt. Filmer mitt første nattlige program til «Haven», så jobb med Uncharted.

«Haven» er en ny TV-serie der Emily Rose spiller hovedrollen. Handlingen er lagt til en liten by i Maine der det som ser ut som en rutinemessig jobb for FBI-drapsetterforskeren får en ny vending mot det overnaturlige. «Haven» hadde premiere på amerikansk TV i juli, og den første sesongen ruller videre ut denne høsten.

Les også: Nordmann bak supergrafikken i «Uncharted 2».
Les også: «Uncharted 3» i Amundsens fotspor


HAR ARBEIDET MED «UNCHARTED 3» STARTET?

Hva Rose mener med denne mystiske Uncharted-jobben er vel så interessant. Selvsagt blir det bare spekulasjoner, men utvikleren Naughty Dog har flere ganger uttalt at det vil gi mening å fortsette historien om skattejegeren Nathan Drake.

Det var også budskapet da vi traff to av utviklerne i København i fjor høst, like før lanseringen av «Uncharted 2: Among Thieves».

- Vi har bare to spill ute, så det er ingen grunn til å stoppe der. I «Uncharted 2» prøver vi å dykke litt dypere og forteller mer om hvem han er og skreller av noen lag for å skildre Nathan Drake bedre. Og ikke minst; røpe mer av hva som har skjedd, som har gjort at han er slik han fremstår nå, sa Arne Meyer til PressFire.

- Nathan er en voksen mann, så det er klart at det er en hel bakgrunnshistorie der som det hadde vært flott å avsløre. Og det er mye mer man kan fortelle om fremtiden også, fortalte Justin Richmond fra Naughty Dog.

I tillegg hintet Nolan North, skuespilleren som gir stemme til Nathan Drake, kraftig om at det ventet mer jobbing med denne spillserien i løpet av 2010 da han ga et intervju med GamePro i januar i år.

Evan Wells, en av studiotoppene i Naughty Dog, har tidligere snakket om at kunne være interessant å utvikle et spill til PSP. I tillegg vet vi at det helt fram til i sommer har fortsatt å dukke opp nytt, nedlastbart innhold til fjorårets store PlayStation 3-spill. Og føler man behov for enda en konspirasjonsteori, eksisterer det fortsatt planer om å bringe spillhelten over til det store lerretet - et filmprosjekt som i august mistet regissøren som opprinnelig hadde fått jobben med å filmatisere det første Uncharted-spillet.

Oppdatert: Sony har overfor Kotaku bekreftet at Naughty Dog for tiden jobber med nytt, nedlastbart innhold til «Uncharted 2».


Slik ser det ut på settet når skuespillerne, deriblant Emily Rose, er på Uncharted-jobb:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3