Ny PS3-firmware ute

PlayStation Plus rulles ut sammen med videoredigering og bedre Facebook-støtte.

29. juni 2010 14:29

Som vi har skrevet om før lanserer Sony et nytt betalingsabonnement kalt PlayStation Plus, og i den forbindelse har det nå blitt sluppet en ny maskinvareoppdatering til maskinen.

Men det viser seg nå at det ikke bare er PlayStation Plus som er nytt i oppdateringen – den legger til en rekke nye Facebook-funksjoner, men også en helt ny, enkel videofunksjon som gjør det mulig å redigere filmer på PS3-en og så laste dem direkte opp på både Youtube og Facebook.

Redigeringsfunksjonen er ganske enkel, og gjør det mulig å editere i videoer og legge på egen musikk før den kan lastes opp på nettet. Funksjonen fungerer godt sammen med spill som har muligheten til å lagre videoer mens du spiller, som for eksempel «Uncharted 2: Among Thieves», «Just Cause 2» eller «PixelJunk Eden».

SOSIALIERER PS3

I tillegg blir det nå mulig å laste opp bilder fra foto-galleriet ditt til Facebook og Picasa Web Album, eller å dele dem direkte med PlayStation Network-vennene dine.

Det vil også bli mulig for kontaktnettet ditt å kommentere på bildene.

Sony slipper samtidig en applikasjon til Facebook som skal gjøre integrasjonen enda tydeligere. I applikasjonen kan du vise PlayStation Network-kontoen din med blant annet Troféer, men også finne ut hvem av Facebook-kontaktene dine som har en PlayStation 3, slik at du kan invitere dem til å bli venner på PlayStation 3.

Maskinvareoppdateringen åpner i tillegg for at du kan avgi stemmer på det du kjøper fra PlayStation Store samt flere strømsparingsalternativer.

Men som vi har skrevet om før er den største nyheten at det nå blir mulig å abonnere på PlayStation Plus. Dette betalingsmedlemskapet kan du lese mer om her.


PS! Det rulles også ut en ny maskinvareoppdatering til PSP for  synkronisert med PlayStation Plus-satsingen til Sony.


Se redigeringsverktøyet i aksjon her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3