Konkurranse: Vinn VM-spillet!

Hver uke mens fotballfesten pågår i Sør-Afrika deler vi ut det offisielle VM-spillet sammen med flere FIFA-effekter. Tipp og vinn!

9. juni 2010 15:29

Fotball-VM sparkes i gang fredag 11. juni når vertsnasjonen Sør-Afrika får æren av å åpne festen mot Mexico.

Hver uke mens VM varer, til og med 11. juli når finalen går av stabelen, kommer vi til å dele ut det offisielle VM-spillet sammen med flere effekter. En heldig vinner stikker dermed av med «2010 FIFA World Cup South Africa»-spillet pluss en t-skjorte og en dommerfløyte(!).

Les vår anmeldelse av VM-spillet her.

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å tippe resultatet av kampen mellom Sør-Afrika og Mexico. Fortrinnsvis det riktige resultatet. Neste torsdag legger vi ut en ny konkurranse. Tippingen skjer på vår Facebook-side.

Her er alle datoene og kampene vi har valgt ut under VM:

11. juni: Sør-Afrika – Mexico (konkurransen er nå i gang!).


18. juni: England – Algerie (konkurransen legges ut 17. juni).
25. juni: Portugal – Brasil (konkurransen legges ut 24. juni).
2. juli: Kvartfinale (konkurransen legges ut 1. juli).
11. juli: Finalen. (konkurransen legges ut 9. juli).

Tipp resultatet av kampen Sør-Afrika – Mexico på PressFire sin Facebook-side. Er du klarsynt og gjetter riktig resultat er du med i trekningen. Vi informerer deg på Facebook-siden din om du vant.

PS: Husk at du må gjette før avspark av Sør-Afrika - Mexico klokken 16:00 fredag 11. juni. Og ditt tips legger du igjen på vår Facebook-side.

Lykke til!

I premiepotten:
* 1 FIFA World Cup 2010-spill (Xbox 360 eller PlayStation 3).
* 1 T-skjorte med spillmotiv.
* 1 dommerfløyte fra EA Sports.

* Én vinner får hver uke en slik pakke. PressFire kontakter den heldige via Facebook etter at kampene er spilt.Du kan selv velge om du foretrekker spillet til PlayStation 3 eller Xbox 360.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3