Radiohead elsker «ICO»

Radiohead-gitarist Johnny Greenwood avslører at han er forelsket i «Braid», «ICO» og Rockstars seneste epos, «Red Dead Redemption».

4. juni 2010 13:40

Radioheads Johnny Greenwood liker å lage lister, som så mange andre. Han har postet en liste over hans (eller bandets?) favorittspill gjennom tidene - og ingen skal klandre Greenwood for å ha dårlig smak.

Blant godbitene han trekker frem, finner vi to Zelda-spill, «Braid», «ICO» og «Goldeneye». Han skriver på Radiohead.com at det for tiden er Rockstars ferske «Red Dead Redemption» som legger beslag på mest spilletid.

Her er Radioheads favorittspill:

«Braid»
«Marathon»
«Goldeneye»
«Elite»
«Cave Story»
«ICO»
«Red Dead Redemption»
«Zelda Ocarina of Time»
«Zelda Twilight Princess»
«Half-Life 1» og «Half-Life 2»

Helt til slutt skriver Greenwood på bandets hjemmeside at «ICO» stikker seg frem som favoritten blant alle disse 11 klassikerne – før han logger av for igjen å oppsøke Bonnie i «Red Dead Redemption».

Les også: HD-versjoner av «ICO» og «Colossus» på vei?

Radiohead kan, i likhet med oss andre, se frem til mer innhold i GTA-møter-Ville-Vesten-spillet. For nylig slapp Rockstar bekreftelsen om at Outlaws to the End-utvidelsen som åpner for seks co-op-oppdrag legges ut på PSN og XBLA 22. juni – og at denne utvidelsen blir helt gratis.

Les også: Mer info om Outlaws to the End-pakken.              
Se også: Skjermbilder fra denne utvidelsen til «Red Dead Redemption».

Radiohead jobber for tiden med sitt nye album, oppfølgeren til «In Rainbows» fra 2007.


Her er en trailer fra Greenwoods favoritt gjennom tidene,
«ICO»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3