Stor «Uncharted 2»-utvidelse i dag

Naughty Dog slipper mer innhold til et av fjorårets beste spill, der flerspilleraspektet av «Uncharted 2: Among Thieves» settes i fokus.

22. april 2010 13:25

I ettermiddag, når PlayStation Network oppdateres med ukas nedlastbare meny, finner du en betydelig opprusting av «Uncharted 2: Among Thieves».

Utviklerne i Naughty Dog kaller dette for den største pakken de hittil har lagd til dette prisvinnende PlayStation 3-spillet.

Navnet på utvidelsen er Siege Expansion Pack og er priset til 5.99 dollar, noe som burde tilsvare i underkant av 40 kroner når norsk pris blir offentliggjort etter PSN-oppdateringen senere i dag.

Les også: Vår anmeldelse av «Uncharted 2: Among Thieves».

UNCHARTED-HELG

På den offisielle PlayStation-bloggen oppgis det at utvidelsen inneholder to nye kart, seks nye flerspillerskins, en ny co-op-spillmodus og 11 nye online-troféer.

Hovedfokuset er den nye co-op-modusen, som Naughty Dog skriver vil tvinge frem nye taktikker fra spillerne for at du skal få maksimalt utbytte av poeng og penger.

Og apropos penger; fra fredag til mandag blir det igjen Double Cash Weekend for å friste spillere til å hoppe inn i onlinekampene.

Les også: Nordmann står bak supergrafikken i «Uncharted 2».
Les også: Vi møtte to Naughty Dogs i København.

De nye kartene byr på variasjon og utfordringer lagt i høyden. Naughty Dog skriver på PlayStation-bloggen at de har brukt tiden etter lansering av «Uncharted 2: Among Thieves» i fjor høst på å lære hvordan man skal lage utfordrende, interessante spillkart som ikke bare utnytter muligheten til å bevege seg opp i høyden – men også gjør dette til en essensiell del av hvordan utfallet av kampene kan bli.

Og når du i tillegg kan bli utsatt for helikopterangrep, sier det seg selv at dette kan bli riktig så intenst...


Denne utvidelsen legges ut på PSN i dag, torsdag 22. april. Prisen blir rundt 40 kroner.

Video som demonstrere noen av nyhetene og de nye områdene i Siege Expansion Pack:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3