Jamie Foxx klar for «Kane & Lynch»

Oscar-vinner Jamie Foxx er bekreftet til rollen som Bruce Willis’ makker i filmatiseringen av «Kane & Lynch».

19. mars 2010 11:56

Som vi tidligere har skrevet, er Bruce Willis allerede klar for en av hovedrollene i filmatiseringen av «Kane & Lynch».

Willis skal spille Kane, mens Jamie Foxx nå altså er klar for å portrettere James Seth Lynch, melder Variety.

Actionhelten Bruce Willis ble visstnok såpass imponert over manuset han fikk lese at han brukte kort tid på å bestemme seg. Det har tatt litt lengre tid å få på plass makkeren til Willis.

INNSPILLINGEN STARTER I HØST

Produsent Adrian Askerieh, som også sto bak Hitman-filmen sluppet i 2007, sa i fjor at «Kane & Lynch»-manuset hadde fått strålende mottagelse i Hollywood.

- Etter at Bruce Willis leste det, kalte han det ett av de beste actionmanus han noensinne har lest.

- Og Bruce er en ekspert når det gjelder actionmanus – han har lest samtlige de siste 20 åra, sa produsenten bak «Kane & Lynch» til Game Daily i fjor.

Lionsgate og Millenium Films står bak filmen og satser på å starte innspillingen i august, skriver Variety. Regien er det Simon Crane som har, mens manuset er skrevet av Kyle Ward som også var linket med den forestående Uncharted-filmen.

Handlingen skal basere seg på «Kane & Lynch: Dead Men» - altså det første spillet med denne dynamiske, voldelige duoen. Spillet, utviklet av danske IO Interactive, kom ut i 2007 og ble gjenstand for blandet mottakelse.

En oppfølger til 2007-spillet er også på trappene med en lansering ventet til høsten.


«Kane & Lynch: Dog Days» slippes 26. august og kommer ut til PS3, Xbox 360 og PC, mens spillefilmen ikke er ventet før i 2011.
 

Se fersk trailer fra det neste «Kane & Lynch»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3