Sony sikrer seg Media Molecule

Kjøper studioet bak det ultrasjarmerende «Little Big Planet».

2. mars 2010 23:55

Visepresident for Sonys egne utviklerstudioer Michael Denny kunngjorde i dag via en blogg på blog.eu.playstation.com at de har kjøpt spillstudioet Media Molecule.

Det britiske spillstudioet Media Molecule stod bak det svært innovative og kritikerroste «Little Big Planet» som kom til PlayStation 3 i 2008.

Les også: Intervju med utviklerne av «Little Big Planet».
Les også: Anmeldelse av «Little Big Planet» til PSP.

- Avgjørelsen var lett etter at vi møtte fem unge og talentfulle personer med store ambisjoner om å redefinere tv-spill slik vi kjenner dem og bygge et fantastisk team hos Media Molecule, skrev Denny i bloggen.

ALT SOM FØR

Og Denny forsikrer alle om at kjøpet av studioet kun er positivt og lite vil endre seg.

- Det viktigste er at ingenting vil forandre seg fra deres perspektiv; Media Molecule vil enkelt og greit fortsette å lage fantastiske spill.

- Å inkludere Media Molecule inn i PlayStation-familien gjør at vi bedre kan støtte deres fremtidige titler og amibisjoner, betrygget han leserne før han lister opp det enorme antallet priser spillet vant i 2008.

I «Little Big Planet» kan du selv lage banene i et fysikkbasert plattformspill som har fokus på å samarbeide og samtidig konkurrere med andre spillere. Banene kan du dele med hele verden via PlayStation Network.

Spillet fikk også en lillebror i en PSP-versjon som ble sluppet høsten 2009.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3