«L.A. Noire» lanseres til høsten

Det etterlengtede detektivdramaet skal være ferdig til høsten, lover Rockstar.

10. februar 2010 11:16

Det 1940-tallsinspirerte detektivspillet «L.A. Noire» har forsvunnet litt fra radaren underveis i utviklingen.

Store løfter og et ambisiøst forsøk på å ta GTA-segmentet med en noir-aktig stil, en tro kopi av Los Angeles som spillverden og et svimlende budsjett, er noe av det som har lekket ut de siste årene.

Selve utviklingsperioden har i så måte nesten vært like mystisk som innholdet vi har blitt forespeilet i «L.A. Noire».

Blogg: Hva skjedde med «L.A. Noire»?

Men nå tar utgiveren Rockstar bladet fra munnen og lover at spillet skal slippes til høsten.

- Vi har ikke annonsert en spesifikk lanseringsdato enda, men «L.A. Noire» kommer ut til høsten, skrev Rockstar nylig på sin Twitter.

Mars-utgaven av spillmagasinet Game Informer inneholder flere detaljer. Foruten å inneholde mer informasjon rundt spillet som ble annonsert så langt tilbake som i 2005, får leserne et innblikk i utviklingen og bekreftet at spillet er ventet i høst. Muligens i september, skriver GameSpot.

Det kommer også frem av Game Informer-saken at spillet ikke blir PS3-eksklusivt slik mange har trodd, men at det slippes både på PS3 og Xbox 360.

Se trailer, en såkalt target render som ikke er gameplaybilder men mer et mål for utviklerne og en indikasjon på hvilke ambisjoner de har hatt:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3