(PressFire.no): Spillkjeden GAME har lansert det de mener er svaret på kjappe middager i høytiden.

To nye konsoller, PlayStation 4 og Xbox One, har blitt lansert i disse juletider og britiske spillere vil heller bruke tiden foran tv-skjermen enn rundt matbordet, ifølge kjeden:

- En ny undersøkelse viser at nesten halvparten av nasjonens spillere vil bruke majoriteten av tiden i juledagene på deres nye konsoller og spill.

 

Frokost, middag og dessert
Bilde: Game

Hele 43 prosent svarte ifølge undersøkelsen at de heller vil tilbringe tiden med sin nye PlayStation 4 eller Xbox One.

- Det er derfor vi har skapt Christmas Tinner, som lar spillerne få noe å bite i samtidig som de slipper å gå glipp av deres favorittmat eller vaske opp, sier spillkjeden i følge MCV UK.

Hermetikkboksen inneholder ni lag med klassisk engelsk julemat. Tanken er at man skal starte å spise seg igjennom dagen fra toppen av.

Frokosten finner man i øverste lager i form av eggerøre og bacon, og mens man spiser seg nedover boksen får man oppleve kjøttpai, kalkun med saus, rosenkål og gulrøtter - og til slutt dessert i form av klassisk engelsk julepudding.

GAME har til og med gjort en ekstra versjon av juleboksen uten rosenkål, for de som ikke liker det.

 

Allerede utsolgt
Bilde: Game

Selv om GAME har norske filialer er dette spesialskapt for det britiske markedet av designeren Chris Godfrey.

GAME har markedsført juleboksen som både et alternativ til julematen for spillere, men også som et tøyseprodukt som skal fungere som julegave sammen med konsollene.

Selv om Christmas Tinner nok høres ut som en laber julemiddag har spillkjeden allerede solgt ut sortimentet de hadde tilgjengelig over nettet, og nå står det bare «sjekk igjen neste jul».

 

Bilder: promomateriell

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer