Løfter sløret av det neste «Hitman»

En håndfull bilder er lekket.

27. november 2012 15:14

(PressFire.no): Det er fra før kjent at «Hitman»-serien kommer til å leve i beste velgående fremover. Men neste spill blir ikke lagd av danskene i IO Interactive.

Square Enix Montreal er for tiden i full sving med oppfølgeren til nylig lanserte «Hitman: Absolution».

Nå har det dukket opp en håndfull skisser av det konseptuelle slaget, som viser oss hva de pusler med i Canada om dagen.

NB! Her ser du alle disse bildene.

Nye krefter

- Det blir første gang «Hitman» forlater huset, sa den norske spillregissøren bak «Absolution», Tore Blystad, i et ferskt intervju med OPM.

Han understreket der at det er viktig å nå slippe til nye krefter til det neste «Hitman».

- Vi har snakket om likhetene til noen av de store filmseriene, som «Aliens», der alle gjør de på sin egen måte. Hver gang noen får hendene på en slik serie, gjør de det til noe eget, sa Blystad til OPM.

- Så i stedet for å gjøre samme greia, om og om igjen, får du en nytolkning av figuren fra et friskt perspektiv.

 

Uten Agent 47?

Skissene fra «Hitman 6», et spill som foreløpig ikke har fått et offisielt navn, kan beskues på NeoGAF-forumet eller den tyske spillnettsiden Schaffigames.

De er signert art director Rasmus Poulsen og Leonid Enyne, skriver VG247.

Skissene stammer fra en samling i Montreal, der det ble tegnet og designet foran de fremmøtte.

Flere brukere av NeoGAF-forumet biter seg merke i at det definitivt ikke ser ut som Agent 47 blir med neste gang - om vi skal tro at bildene faktisk viser oss det som ender opp med å bli hovedpersonen. (Det blir også referert til et ferskt intervju i en ikke navngitt dansk avis, der IO-toppen Niels Jørgensen visstnok uttaler at dette blir «en ny Hitman-serie», skriver en av NeoGAF-brukerne).

Jørgensen har allerede bekreftet at de danske spillskaperne nå har flyttet fokuset over på en helt ny spillserie – myntet på de neste konsollene.

 

Forberedt på spillfremtiden

Arbeidet med en ny spillmotor, Glacier 2, ble påbegynt for flere år siden – og gjør sin debut i «Hitman: Absolution».

Denne teknologien er skreddersydd for å være fleksibel, og passe både dagens behov – og morgendagens.

- Vi har ikke spesifikke planer vi kan snakke om enda, men selvfølgelig er dette en teknologi som er opp- eller nedskalerbar. Vi kan lage noe til mobiler eller tablets med den, pluss pc og konsoller, sa Blystad til PressFire på GamesCom i august.  

Han bekreftet at Glacier 2 også passer til «nye plattformer, nye konsoller og nye forretningsmodeller».

 

Traileren er fra det nylig lanserte «Hitman: Absolution»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3