Se de første 15 minuttene av «Call of Duty: Black Ops»

Velkommen til Cuba!

9. november 2010 10:14

Du har kanskje allerede sett introen – eller for den saks skyld også gjort deg unna med enspillerdelen av «Call of Duty: Black Ops»?

Spillet er nemlig nå ute i butikkene og videoene som viser hvordan du skal komme deg helskinnet gjennom enspillerdelen spretter opp på YouTube.

Denne første delen av spillet inneholder ikke så mange digre avsløringer, men om du vil bevare alt av spenning til du setter deg ned med årets mest profilerte skytespill, så vet du kanskje ditt eget beste i møtet med videoen som du ser nederst i saken (som Hassan Alhajry står bak).

Handlingen setter effektivt rammen for historien i «Black Ops». Du spiller som Alex Mason, en mann du fort før følelsen av har vært involvert i disse lyssky militæroperasjonene som er utgangspunktet for dette Call of Duty-spillet.

Mason befinner seg fastbundet i en stol i et avhørsrom, og slik introduseres vi for det aller første oppdraget. Turen går til Cuba.

«Call of Duty: Black Ops» er nå sluppet til PlayStation 3, Xbox 360 og PC. Egne versjoner er lansert til Nintendo Wii og DS.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3