«Left 4 Dead» nå klart for Mac-brukere

Kraftig reduserte priser på zombie-apokalypsen.

28. oktober 2010 11:37

Valve forskutterte tidligere i oktober at Mac-eiere skulle få sjansen til å feire Halloween med stil. Og det løftet er innfridd. «Left 4 Dead»-spillene er nå tilgjengelig for OSX-brukere, og for å feire anledningen er prisene jekket ned.

Du finner nå både «Left 4 Dead» og «Left 4 Dead 2» til halv pris. Alternativt kan du plukke med deg begge spillene for drøye 10 Euro (litt over 80 kroner) fra Valves spilltjeneste Steam.

Samtidig med at OSX-versjonene er lansert, har Valve også kunngjort en rekke forbedringer til spillet. Kjøper du Mac-versjonen av «Left 4 Dead», får du dessuten tilgang til alt av nedlastbare utvidelser som er sluppet til spillet – og det gjelder også for oppfølgeren.

Se en liste over alle oppdateringene til «Left 4 Dead» her.

På sin Halloween-side opplyser Valve om at Mac-brukere kan spille sammen med PC-gamere – på de samme serverne. «Left 4 Dead 2» har vært tilgjengelig for Mac siden den ferskeste utvidelsen kalt The Sacrifice ble lansert nylig.

Begge spillene er nå satt ned i pris – og koster 6,99 Euro per stykk (50 % rabatt). Eventuelt kan begge handles i én stor pakke til 10,49 Euro, også det halv pris. Se introen til «Left 4 Dead»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3