Øker nivågrensen i «Borderlands»

Gratis oppdatering på vei, bekrefter Gearbox.

6. september 2010 11:12

Denne helgen var det «Borderlands»-utvikleren Gearbox som stjal oppmerksomheten under PAX-messen i Seattle. Studiosjef Randy Pitchford kunne bekrefte at ryktene som har florert de siste ukene var riktige: Gearbox har fått ansvaret for «Duke Nukem Forever», spillet som ble annonsert i 1997, og planlegger lansering i 2011 til Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

Men Gearbox hadde flere nyheter med seg, blant annet kan de som brukte flere titalls timer med «Borderlands» i fjor glede seg til at nivågrensen heves fra 61 til 69 i forkant av Game of the Year-utgaven av «Borderlands» som slippes i slutten av oktober. Og denne utvidelsen blir helt gratis.

Dette blir andre gang at Gearbox øker level cap i spillet. Den første kom gjennom utvidelsen The Secret Armory of General Knoxx. Da økte man nivågrensen med 11. Det syns Pitchford og kollegene hans ble litt i meste laget denne gang.

- Nivågrensen vil nå bli 69. Det er det magiske nummeret, sa Pitchford til Kotaku.

Han forteller at det er hensynet til ferske spillere og de mer erfarne som gjør at de ender opp med en økning på åtte. Fem var for lite, elleve for mye, sier han videre til Kotaku.

I tillegg til å slippe en såkalt Game of the Year-utgave av spillet, som samler alle nedlastbare utvidelsene som ble sluppet i etterkant av lanseringen av «Borderlands» i fjor høst, har Gearbox allerede annonsert en helt ny pakke kalt Claptrap’s New Robot Revolution som slippes i løpet av september.

Det er ikke bare nivågrensen som økes gjennom denne gratisoppdateringen. Kotaku skriver at utviklerne også har adressert noen småting fra spillet som de har finjustert og endret på.

Claptrap’s New Robot Revolution blir gjort tilgjengelig i september (for cirka 60 kroner), mens Game of the Year-utgaven av «Borderlands» slippes i oktober til PC, PlayStation 3 og Xbox 360.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3