Ta Simmene med på kjendisparty

Klining i boblebadet, en smak av rockestjernetilværelsen og ville kjendisfester i «The Sims 3: Helfaften».

21. juli 2010 16:58

Det er det glamorøse, hoftevrikkende og utsvevende livet som settes i fokus når Electronic Arts nå har kunngjort en ny utvidelse til «The Sims 3». Her loves vi nemlig VIP-behandling, muligheten til å jobbe som filmregissør eller nyte tilværelsen i et rockeband. EA skriver ingenting om vi også får oppleve hvordan det er å våkne opp dagen derpå med tømmermenn.

Utvidelsespakken «The Sims 3: Helaften» slippes i løpet av høsten og pressemeldingen som følger med annonseringen loves vi at spillerne får full tilgang og slippes løs i et levende, pulserende sentrum der du kan mingle med kjendiser på hippe fester, dra på bar etter jobben, reise på turné med bandet, slappe av i boblebadet eller oppdage hva byen skjuler av overraskelser etter mørkets frembrudd.

Hold deg fast; EA frister nemlig med at vampyrer også trives i en slik setting…

-  Fansen i nettfellesskapet har fortalt oss at de har lyst til å slippe løs simmene sine i interessante og uforutsigbare sosiale situasjoner, sier Scott Evans, General Manager for The Sims Studio hos EA.

- «The Sims 3: Helaften» er fullt av måter å leve et nytt liv på, et liv utenom hverdagen til simmene, som å mingle med kjendiser på taket av skyskrapere, imponere publikum ved å spille i band eller bli den beste miksologen i byen på den hotteste nye baren, fortsetter han.

Du får selvsagt ikke automatisk tilgang til denne luksuriøse, eksklusive livsstilen, for pressemeldingen nevner at simmene er nødt til å ha den rette innstillingen for å unngå å få en kald skulder av utkasteren. Foretrekker du en mer ekstrem livsstil, kan du prøve deg som brun bargjest, sint emo-rocker – eller; bli en Sims-vampyr.

NB! Denne utvidelsen krever naturlig nok at du allerede eier «The Sims 3» til enten PC eller Mac.

«The Sims 3: Natteliv»-utvidelsen blir tilgjengelig for PC og Mac denne høsten.

Se traileren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3