«Mafia II»-demo på vei

- Spillet blir sjangerdefinerende, frister utgiveren samtidig med at planene om en demo ble avslørt.

9. juni 2010 08:35

Take-Two, utgiveren som blant annet tar seg av Rockstars spillutgivelser, har nylig lagt frem planene for store deler av deres 2010. Der kom det blant annet frem at «Mafia II» får en demo til alle plattformer (Xbox 360, PS3, PC) før spillet er ute i butikkene i august.

Samtidig ble det klart at «Max Payne 3» dessverre utsettes.

VG247 skriver at Take-Twos Ben Feder skryter opp «Mafia II» og kaller det «sjangerdefinerende». Spesielt legger Feder vekt på de autentiske 40- og 50-tallskulissene som er gjenskapt i oppfølgeren.

Se også: Skjermbilder fra «Mafia II».

SPILLBART PÅ E3

Snart kan vi andre også få tatt det ferdige spillet nærmere i øyensyn, for nå nærmer det seg lansering. Og på E3 blir hele spillet mulig å teste, skriver VG247.

Samtidig med at Take-Two fortalte om hvordan 2010 vil se ut for selskapet til og med 31. oktober, ble det også avslørt planer om en demo for «Mafia II».

I forrige måned kunne Take-Two avsløre planer for en luksusversjon av spillet som har fått lanseringsdato i august.

Oppfølgeren til 2002-spillet får en Collectors Edition som inneholder en 100 siders bok prydet med inngraveringer av mafiabossene Joe og Vito.

I tillegg får du blant annet inkludert konseptskisser, kunst og tegninger utformet som et fotoalbum, samt soundtracket til spillet.

Det er ventet at demoen legges ut før release (27. august), men ingen dato er enda oppgitt for denne prøvesmaken.

Se trailer her:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3