Slik blir «Red Faction Armageddon»

Fortsettelsen går under bakken.

7. juni 2010 11:51

THQ har nå sluppet detaljer om nylig annonserte «Red Faction Armageddon».

Det avsløres at spillet ikke blir en direkte oppfølger til fjorårets «Red Faction Guerrilla», men vil ha handlingen et halvt århundre etter forrige spill. Du vil ta rollen som Darius Mason, barnebarnet til Alec og Samanya Mason fra «Red Faction Guerrilla».

Les også: Anmeldelse av «Red Faction: Guerrilla».

(NB! Se fersk annonseringstrailer i bunn av saken).

KAMP MOT ROMVESENER

Samtidig vil mye av spillet foregå i tunneller under bakken. For etter at terraformingsmaskinen som står for atmosfæren på Mars blir ødelagt, etterlates overflaten på planeten i totalt kaos.

Gigantiske supertornadoer og tordenstormer gjør at beboerne blir nødt til å trekke ned i underjordiske tunneller, men under overflaten vekkes en ondskap fra dvale og helvete slippes løs.

Det blir din oppgave å redde kolonistene fra mindre vennlige romvesener, men også å ta tilbake strategiske kampposisjoner.

I tillegg annonseres det oppgraderte våpen, men også at omgivelsene kommer til å være like ødeleggbare som i det foregående spillet. Det avsløres også at det vil være mulig å bygge utenomjordiske våpen.

THQ avslører også at spillet vil ha en egen onlinemodus hvor fire spillere kan kjempe mot horder av fiender.

«Red Faction Armageddon» utvikles til Xbox 360, PC og PS3 og skal slippes mars 2011.

Se annonseringstrailer her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3