«Test Drive 2» i september

Flytt til Ibiza denne høsten. «Test Drive Unlimited 2» får europeisk lanseringsdato.

31. mai 2010 10:08

«Test Drive Unlimited 2» har allerede fått en amerikansk slippdato (21. september). Det er derfor ikke et stort sjokk når vi nå kan konstantere at vi i Europa får kloa i dette spillet bare noen dager senere, nemlig 24. september.

Det er Ataris egne nettsider som opplyser om dette.

Oppfølgeren til «Test Drive Unlimited» (2006) ble først annonsert i mars. Det blir nok en gang lagt vekt på en sømløs opplevelse mellom offline- og onlinedelen, der et av målene er å samle lekre kjøretøy og leke seg i en enorm virtuell verden.

Ibiza blir din boltreplass, og utviklerne har gjenskapt store deler av veinettet og landsbyene. Om Ibiza blir for lite for deg kan du faktisk også dra til Hawaii, som var lekeplass i det forrige spillet, kom det frem etter at IGN hadde fått presentert «Test Drive Unlimited 2» i slutten av april.

PS: Atari har nylig startet påmeldingen til en online betatest av spillet. Du kan melde din interesse her og kanskje få tilgang til en tidlig forsmak på «Test Drive Unlimited 2» når betaen åpner.

«Test Drive Unlimited 2» slippes 24. september til Xbox 360, PC og PlayStation 3.

Se trailer fra spillet:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3