«Mafia II» får luksusutgave

Collectors Edition av det etterlengtede «Mafia II» inneholder mengder av mafioso-snacks.

26. mai 2010 22:31

2K forbereder seg på å lansere det etterlengtede «Mafia II», oppfølgeren til 2002-spillet. Nå har utgiveren annonsert detaljene for hva Collectors Edition av spillet vil inneholde.

Spillet kommer pakket inn i en luksuriøs stålbok-innpakning som inneholder inngraveringer av bossene Vito og Joe.

I tillegg får du kloa i to eksklusive biler og like mange skreddersydde dresser som du kan utruste din spillfigur med.

Se også: Skjermbilder fra «Mafia II».

MAFIOSO ETTER 2. VERDENSKRIG

Har du ledig plass i bokhylla di, kan i tillegg se frem til en 100 sider stor bok med skisser, konseptkunst og bilder – alt utformet som et fotoalbum.

Dessuten får du lydsporet til spillet med på kjøpet i denne snadderutgaven og et utfoldbart kart over spillmiljøet i den fiktive byen Empire Bay.

Utgiveren sier i en uttalelse i forbindelse med annonseringen av Collectors Edition av spillet at de gjør dette for å vise takknemlighet til de som har ventet på en oppfølger og akter å legge igjen noen hundrelapper ekstra for denne versjonen.

Samtidig gjør de oppmerksom på at denne utgaven av «Mafia II» vil gi deg ytterligere noen nedlastbare goder om du løper og forhåndskjøper spillet hos riktig forhandler.

Foreløpig er det ikke oppgitt hva denne utgaven av spillet vil koste.

«Mafia II» er et åpen verden-spill i tradisjon med «Grand Theft Auto IV» eller «Just Cause 2», som gir deg mulighetene til å fylle skoene til 2. verdenskrigsoldaten Vito Scaletta - en herremann av ekte, siciliansk opphav.

Spillbyen heter Empire Bay, i hovedsak inspiret av New York og San Francisco, og det hele utspiller seg i perioden 1945 til 1955. Vito kommer hjem til USA etter militærtjeneste og du skal påvirke veien hans opp i mafiahierakriet.

Utviklerne i 2K Czech lover et digert spill i forhold til områdene du kan oppdage og spille i. Originalen som først kom ut til PC i 2002 skaffet seg en lojal og hengiven masse av spillere som har ventet i mange år på en oppfølger. Nå er ventetiden snart over.

«Mafia II» lanseres til PlayStation 3, PC og Xbox 360 27. august i år.

Se trailer fra spillet her:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3