Stor «Counter-Strike: Source»-oppdatering

Valve har annonsert at en stor oppdatering til det populære FPS-spillet er i betafase.

12. mai 2010 16:12

Oppdateringen, som er i betafase for et begrenset antall spillere, er ifølge pressemeldingen utviklet sammen med Hidden Path Studios og er allerede lagt ut på nettet.

Betafasen kommer til å pågå i en begrenset tidsperiode før spillet blir oppdatert for alle som spiller «Counter-Strike: Source».

Blant forandringene har Valve nå lagt til 144 nye såkalte achievements og mer omfattende statistikk for spillerne. Også resultatlistene har blitt pusset opp med nytt utseende og informasjon.

Det har nå også blitt lagt til et nytt system for domination and revenge.

I tillegg meldes det om flere oppdateringer på selve spillmotoren Source. Spillere rapporterer blant annet om at tempoet i spillet har økt betraktelig.

Det er ikke umulig at denne oppdateringen puster nytt liv i et av tidenes aller største online-spill.

«Counter-Strike» var opprinnelig et brukerskapt påbygg til «Half-Life» som ble sluppet i betafase sommeren 1999. Påbygget var et spill med fokus på online flerspiller og ble innen ganske kort tid ekstremt populært. I en lengre periode var det også det mest populære onlinespillet i verden.

Spillet ble så populært at det har inspirert flere store spill i ettertid.

I 2004 lanserte Valve en ny versjon av spillet som var tilpasset deres spillmotor kalt Source, derav navnet «Counter-Strike: Source».

Betatesten kan hentes ned her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3