Nye oppsigelser i Infinity Ward

To sentrale sjefer i Infinity Ward følger i fotsporene til Jason West og Vince Zampella og har ryddet pultene sine hos spillstudioet.

6. april 2010 13:42

For en måned siden kunne vi fortelle at Infinity Ward-sjefene Jason West og Vince Zampella ikke lenger jobber i Modern Warfare-studioet.

Nå melder vg247.com at to nye nøkkelpersoner forlater studioet.

Les også: Slik er de nye «Modern Warfare 2»-kartene.

SAMLES TROPPENE?

Det er sjefsdesigner Todd Alderman, som har vært involvert flerspillerdelen og historien, og Francesco Gigliotti, som har vært sjefen for software som nå slutter.

Alderman og Gigliotti har jobbet for studioet i henholdsvis åtte og syv år.

Grunnen til avskjeden er fremdeles ukjent, men en kilde har fortalt Kotaku.com at de selv har valgt å si opp jobbene sine.

Det var sannsynligvis ikke tilfellet for Jason West og Vince Zampella i forrige måned, som visstnok skal ha fått sparken med begrunnelse i «kontraktbrudd, illojalitet og ulydighet», ifølge Activision.

Jason West og Vince Zampella har nå saksøkt Activision for ubetalte bonuser samtidig som de vil ha rettighetene til å jobbe med spill under Modern Warfare-navnet.

Striden mellom Activision og de tidligere studiotoppene i Infinty Ward har de siste ukene blitt til advokatmat med begrenset informasjon rundt hva neste trekk kan komme til å bli.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3