I «Jalopy»-utviklerens neste spill skal du snekre et helt hus for hånd

På 80-tallet.

18. april 2020 16:55

(PressFire.no): Utvikler MinskWorks, blant annet kjent for Trabant-simulatoren «Jalopy», har kunngjort sitt neste spill.

I «Jalopy» skulle du kjøre en Trabant fra Øst-Tyskland til Tyrkia, samtidig som du snekret på bilen og kjøpte reservedeler når ting gikk i stykker.

Det var et litt mer jordnært stykke dataspill enn mye av det andre som finnes på markedet, og det kommende «Landlord’s Super» virker å være skapt på samme lest.

Her skal du kontrollere en skikkelig arbeiderklasseperson nord i England på åttitallet idet du forsøker å snekre deg et hus.

Siden arbeidsledigheten er stor og statsminister Tatcher er knallhard mot befolkningen må du finne deg andre jobber for å tjene penger til å kjøpe materialer. Du kan også sitte på den lokale puben og drikke øl, om du ønsker det.

Traileren under her får tankene til å skrus mot «My Summer Car» i måten man må hamre inn hver spiker og legger hver eneste takstein for hånd.

Spillet lanseres i Early Access på Steam 30. april.


Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/production/pf23/artikkel.php on line 401
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3