Tidligere «StarCraft»-proff døde brått i helga

Geoff «iNcontroL» Robinson ble bare 33.

22. juli 2019 14:11

(PressFire.no): «StarCraft 2»-spiller (og etter hvert -kommentator) Geoff «iNcontroL» Robinson er død, det melder familien hans i sosiale medier.

Robinson ble bare 33 år, og døde på lørdag etter kort tids sykdom.

Robinson spilte profesjonell «StarCraft» i laget Evil Geniuses, hvor han også var kaptein, før han de senere årene gradvis gikk mer over i en kommentator- og analyserolle.

Han deltok ofte på de større turneringene innenfor «StarCraft», men måtte nylig avbryte en planlagt tur til HomeStory Cup 2019 på grunn av helsa.

- Det er med stor sorg at vi forteller om Geoffs uventede bortgang grunnet plutselig sykdom på lørdag, skriver familien på Twitter.

På Twitter strømmer godordene om Robinson inn fra alle kanter. Hans tidligere kone, Anna Prosser, skriver at han var limet i familien.

- Geoff var og vil alltid være et fyrtårn av kjærlighet, latter og lederskap. Han eksemplifiserte det å være en bra mann.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3