Vurderer en «Bulletstorm»-oppfølger, men ikke ennå

Og må finne måter å gjøre den mer populær på.

5. juli 2019 13:01

(PressFire.no): Det var rundt E3 i år at det polske «Painkiller»- og «Bulletstorm»-studioet endelig avslørte sitt neste spill.

Sammen med Square Enix lager de «Outriders» - et slags «Destiny»-inspirert actionspill hvor man også kan samarbeide flere spillere.

«Bulletstorm» ble som kjent aldri den suksessen som verken People Can Fly eller Electronic Arts forventet, og derfor ble merkevaren også lagt på is.

Men det betyr ikke at den er skrinlagt for alltid, ifølge sjefen for studioet.

Til Eurogamer forteller Sebastian Wojciechowski at «Bulletstorm» er et spill som ligger tett på hjertet deres – godt illustrert med en oppusset versjon og ny utgivelse på Switch.

- Vi ønsker at merkenavnet skal få et nytt liv. Vi er fremdeles ikke sikker på hva det betyr, men siden dette er vår merkevare, og den er kjent og har mange fans, ønsker vi å gjøre noe med den, sier han.

Likevel er de travelt opptatt med «Outriders» og det finnes derfor ingen umiddelbare planer om å puste liv i den igjen, men på sikt er han litt mer åpen…

- Når vi tenker på People Can Fly på lengre sikt ville det åpenbart vært fantastisk å komme tilbake til dette spillet.

Han påpeker imidlertid at de må gjøre noe for å forsikre seg om at publikum blir større enn det første spilet.

- Det er noe vi må jobbe litt mer med når det gjelder denne merkevaren, sier han og legger trykk på «hvis».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3