Fergusson forteller.

(PressFire.no): Tidligere direktør i Epic Games, Rod Fergusson, har i et intervju med Game Informer avslørt at han jobbet aktivt for å stanse utviklingen av «Fortnite».

Fergusson jobber i dag som sjef for The Coalition og har ansvaret for utviklingen av det kommende «Gears 5» til Xbox One og pc. I intervjuet reflekterer han tilbake på tiden i Epic, og hvor nære han var på å kansellere «Fortnite».

- Om jeg hadde fortsatt der, hadde jeg kansellert «Fortnite», sier han i intervjuet.

- Før jeg dro så forsøkte jeg å kansellere det. Når spillet var «Save the World» så var det et prosjekt som hadde en del utfordringer.

- Som direktør for produksjonene våre på det tidspunktet, så hadde ikke spillet passert lista for noe jeg syntes vi skulle fortsette med.

Han får ofte spørsmål om han syntes det er leit at han forlot selskapet rett før megasuksessen ble så stor som i dag, men han har en annen synsvinkel på det hele, og sier han er kjempefornøyd med at spillet går så godt som det gjør.

- Når folk ser på meg og spør «er du skuffet over at du forlot Epic rett før», så sier jeg nei, jeg føler meg skikkelig bra, for spillet dere elsker, verdensfenomenet, hadde ikke eksistert om jeg hadde fortsatt hos Epic.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Donkey Kong»-juksemakeren varsler søksmål mot Guinness Rekordbok

Har lagt ut et gigantisk dokument for å bevise sin uskyld, men møter sterk motstand.

Les mer

- Langt fra en definitiv versjon av «Final Fantasy VIII»

Merkelige feil og mangler holder den nye versjonen tilbake. Her er ukas Rad Crew-podcast.

Les mer