PressFire trenger DIN hjelp

Vi forsøker å dekke spill slik vi mener spill fortjener å bli dekket - og du kan hjelpe oss.

14. juni 2019 18:40

(PressFire.no): Hei kjære leser! Vi trenger din hjelp!

Det tar tid og krefter å skulle holde oversikt over dataspill – og i en tid hvor spill blir viktigere og viktigere både som kultur, næring og underholdning, forsøker vi så godt vi kan å holde et profesjonelt, uavhengig og godt fokus på det meste i bransjen.

Vi dekker spill slik vi mener spill skal dekkes og er en av få nettsider som faktisk gjør det her til lands, helt uten eksterne eiere. Selv om vi har hatt en kjempefin vekst i antallet lesere det siste året, ser vi fortsatt at annonsemarkedet blir vanskeligere å tjene penger på for en nisjenettside som oss.

Derfor håper vi du som leser PressFire kan hjelpe oss.

Hvordan? Det gjør du ved å gi oss litt moneys gjennom å signe opp på vår Patreon-aktige løsning (du velger selv hvor mye du vil gi) , hvor du innimellom også får litt ekstra spillstæsj som takk.

I skrivende stund støtter under en promille av de som leser PressFire fast hver måned oss slik, men greier vi å øke det til at én til to prosent gjør det, vil det være nok til å drive hele nettsiden av seg selv. Det hadde vært kult!

Støtter du oss, støtter du også en uavhengig dekning av dataspill i Norge. Takk for at du leser PressFire!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3