(PressFire.no): Ubisoft annonserte i dag formelt «Watch Dogs Legion», det tredje spillet i serien.

Historien er velkjent for de som har spilt de forrige spillene, men nå foregår moroa i London, hvor overvåkningssamfunnet har tatt overhånd og myndighetene kjører over innbyggerne.

Det er ingen hovedperson i spillet denne gangen, i stedet skal du samle sammen en motstandsbevegelse som kan knekke systemet sammen.

I videoen fikk vi se spilleren hoppe mellom en rekke figurer, og du skal kunne rekruttere enda flere rundt omkring. Hver person har forskjellige styrker og svakheter, og dør de er de vekk for alltid.

På et tidspunkt var det bestemor Helen som infiltrerte en politistasjon. Åttiåringen fikk hjelp av en drone, men leverte noen solide taser-skudd selv også. Det må nesten sees i traileren under her.

Alle cut scenes i spillet skal visstnok endre seg etter hvilke personer du har sanket inn og hvordan det har gått med de, lovte Ubisoft fra scenen.

Spillet skal komme ut 6. mars 2020 til Xbox One, PlayStation 4, pc og Stadia.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Vi har brukt helga på «Harry Potter Wizards Unite»

Sannsynligvis tidenes beste «Harry Potter»-spill.

Les mer

Faktisk.no innsikt: Blir barn mer aggressive av å spille «Fortnite»?

Et innlegg i Aftenposten utløste debatt om barn kan bli mer aggressive av å spille «Fortnite». Men finnes det egentlig en sammenheng mellom dataspill og aggresjon?

Les mer