(PressFire.no): Utvikler Tom Banner Studios og Tripwire Interactive har under årets PC Gaming Show på E3 avslørt en oppfølger til «Chivalry: Medieval Warfare», ganske enkelt kalt «Chivalry II».

Spillbarhetsmessig ser det ganske likt originalen fra traileren å dømme, men denne gangen er det også hester med i miksen, noe som betyr at du kan ri inn i kamp.

- Vi skal la folk spille ikoniske ting fra den tidsperioden, lover utviklerne fra scenen.

Utviklerne sier de har totaloverhalt slåssesystemet i spillet slik at det skal være både mer tyngde i slagene og bedre flyt mellom forskjellige angrep. Det skal ikke være «trykk på en knapp og se en animasjon spille av», skal vi tro presentasjonen.

Det er også overraskende mye humor i spillet, ifølge utviklerne, og spillerne har respondert bra til det.

- Halvparten av de som spiller, gjør det i fylla. Vi elsker det. Vi tar mye inspirasjon fra Monty Python, så vi har mye over the top stemmeskuespill og situasjoner.

Du skal derfor kunne banke opp folk med en kylling samtidig som du siterer Shakespear. Spillet kommer tidlig 2020, og først til Epic Game Store.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Vi har brukt helga på «Harry Potter Wizards Unite»

Sannsynligvis tidenes beste «Harry Potter»-spill.

Les mer

Faktisk.no innsikt: Blir barn mer aggressive av å spille «Fortnite»?

Et innlegg i Aftenposten utløste debatt om barn kan bli mer aggressive av å spille «Fortnite». Men finnes det egentlig en sammenheng mellom dataspill og aggresjon?

Les mer