«John Wick»-skribenten tar på seg «Just Cause»-filmen

23. mai 2019 13:00

(PressFire.no): Det er filmmagasinet Variety som kan avsløre at det ikke bare kommer film basert på «Just Cause»-serien, men også at det er Derek Kolstad som skal stå bak manuset.

Kolstad er mannen som skapte actionkometen «John Wick» med Keanu Reeves i hovedrollen, og som er aktuell med den tredje filmen i disse dager. En fjerde film er allerede planlagt for mai 2021.

Det hører også med til historien at det er Constantin Film som eier rettighetene til filmen basert på den svenske spillserien. Selskapet er kjent for blant annet filmatiseringen av «Resident Evil»-serien.

I «Just Cause»-serien er det Rico «The Scorpion» Rodriguez som har hovedrollen i kampen mot den onde organisasjonen Black Hand.

Serien er en slags pastisj og satire på diktatur og revolusjonære krefter i Mellom- og Sør-Amerika – og det fjerde spillet ble sluppet 4. desember 2018.

Produksjonen av «Just Cause»-filmen skal etter planen starte i 2020.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3