(PressFire.no): Det har blåst friskt rundt e-sport-organisasjonen Echo Fox den siste måneden  – det etter at det det dukket opp informasjon om rasistiske meldinger fra en av aksjeeierne.

De rasistiske meldingene skal blant annet ha vært mot den tidligere LA Lakers-spilleren Rick Fox, som har fungert som mentor og investor i Echo Fox. Fox har nå gitt beskjed om at han forlater organisasjonen som følge av rasismen. 

Aksjeeieren Amit Raizada innrømmet å ha kalt investoren Jace Hall «n-ordet» i tillegg til at han skal ha truet Fox og hans familie i en e-post.

I ettertid har Riot Games, som står bak «League of Legends»-ligaen LCS hvor Echo Fox konkurrer, undersøkt anklagene og konkluderer nå.

Twitter er de tydelige.

- Hatmeldinger, trusler og fordommer har ingen plass i LCS. Vi har gitt beskjed til Echo Fox om å ta affære innen 60 dager.

- Hvis Echo Fox ikke tar affære ved å fjerne individene med handlingene som bryter med League-regelverket innen fristen, vil League-ta formell handling og kan påvirke Echo Fox sin framtid i LCS.

I en melding til Kotaku har Echo Fox kommet med en uttalelse om at de nå jobber med å bli kvitt investoren fra eierstrukturen.

De melder også at de sikter på en kortere frist enn det Riot Games har gitt.

Annonse

Kommentarer