(PressFire.no): Det har blåst friskt rundt e-sport-organisasjonen Echo Fox den siste måneden  – det etter at det det dukket opp informasjon om rasistiske meldinger fra en av aksjeeierne.

De rasistiske meldingene skal blant annet ha vært mot den tidligere LA Lakers-spilleren Rick Fox, som har fungert som mentor og investor i Echo Fox. Fox har nå gitt beskjed om at han forlater organisasjonen som følge av rasismen. 

Aksjeeieren Amit Raizada innrømmet å ha kalt investoren Jace Hall «n-ordet» i tillegg til at han skal ha truet Fox og hans familie i en e-post.

I ettertid har Riot Games, som står bak «League of Legends»-ligaen LCS hvor Echo Fox konkurrer, undersøkt anklagene og konkluderer nå.

Twitter er de tydelige.

- Hatmeldinger, trusler og fordommer har ingen plass i LCS. Vi har gitt beskjed til Echo Fox om å ta affære innen 60 dager.

- Hvis Echo Fox ikke tar affære ved å fjerne individene med handlingene som bryter med League-regelverket innen fristen, vil League-ta formell handling og kan påvirke Echo Fox sin framtid i LCS.

I en melding til Kotaku har Echo Fox kommet med en uttalelse om at de nå jobber med å bli kvitt investoren fra eierstrukturen.

De melder også at de sikter på en kortere frist enn det Riot Games har gitt.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Sonic»-filmen utsettes til neste år

Trenger tid til å utføre plastisk kirurgi på det blå pinnsvinet.

Les mer