Ikke bra nok.

(PressFire.no): Det er bare å legge ned hele spillindustrien. Det blir neppe mer forfjamsende tåpelig enn dette.

Jeg elsker crazy konsepter som bare kan fungere i spillsammenheng, som «Clustertruck», hvor du hopper fra tak til tak på semitrailere – eller «Muscle March», hvor du dundrer gjennom vegger som en poserende bodybuilder.

Men når pressemeldingen om «Wanking Simulator» fløt inn i innboksen min var det med en heller grei dose skepsis jeg lastet ned pressebildene (og logoen over).

- Spillet har en unik spillbarhetsmodell, en dose absurd humor og et stort potensial for å spre «masturberende kaos», heter det i pressemeldingen. Fred og bevares.

Men enn så morsomt tyskerhjelm-humor kan være, så virker det som det bare er lagd for å cashe inn på «politisk ukorrekthet», dessverre. Ikke sjarmerende tøyse-penis-spill som «Showering With Your Dad Simulator», «Genital Jousting» eller «Mount Your Friends», med andre ord.

Jeg setter pris på både god ukorrekthet og lading av majoneshaglen jeg, men her er det (til min uendelige ulykke) for dårlig håndtverk.

Ikke bare er håndjageraspektet begrenset til at duden du styrer står og røsker i slipsknuta i lysets hastighet til enhver tid, men spillingen ser bare ut til bestå av at du løper rundt og sparker folk og generiske bilmodeller i tidenes kjipeste omgivelser.

Ikke akkurat nok til en BAFTA eller Nobel-pris, dette. Det er ikke gøy nok, sorry. Det holder ikke engang den allerede lave standarden til spill som «Postal 2».

Men siden jeg liker å dele smerten min med andre så får dere denne artikkelen og traileren. Og jeg hater meg selv litt fordi jeg snøft-lo av trailerens absurde idioti.

Ha en fin dag videre da, dere.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Rekordtall for verdens største slåssespillturnering

Over 14 000 møtes til dyst i Las Vegas neste måned.

Les mer

Slik går de forskjellige e-sportene i Norge

«Counter-Strike» alene er større enn sjakkforbundet - se oversikten over 18 spill her.

Les mer