Nå begynner jakten på piggy-backers i «Apex Legends»

13. mai 2019 12:54

(PressFire.no): Det er i et innlegg på Reddit at en representant fra Respawn Entertainment forteller at de vil begynne å slå ned på såkalte piggy-backers.

Piggy-backers er spillere som bevisst henger seg på gode lag uten å bidra selv – det for å sanke poeng og gå opp i nivå uten innsats.

Det var spillerne som først gjorde spillutviklerne oppmerksomme på fenomenet, men skal ha undersøkt selv for å finne ut hvor stort det er og hvordan det påvirker kampene.

- Etter å ha sett på dataen og diskutert det internt har vi bestmet oss for at vi i framtiden vil begynne å midlertidig utestenge spillere som viser piggy-backing-oppførsel, heter det i innlegget.

De utelukker heller ikke permanent utestengelse i ekstreme tilfeller.

Endringen kommer ikke umiddelbart og de advarer nå spillerne før de begynner å utestenge spillere, slik at de kan endre oppførsel.

Fenomenet med piggy-backing er ikke helt ukjent og i for eksempel «Playerunknown’s Battlegrounds» var det en periode ikke uvanlig å få med seg en datastyrt figur som kun var med for å sanke poeng.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3