Også «Anno 1800» fjernes fra Steam

Kommer bare til Epic Game Store og Uplay.

31. mars 2019 07:23
Spillerne lite fornøyde.

(PressFire.no): Etter at en rekke andre spiller har blitt eksklusive til Epic Game Store den siste tiden, varsler nå Ubisoft at også «Anno 1800» blir flyttet over fra Steam til Epic-butikken ved lansering.

Det betyr at spillet bare blir å finne på Epic Game Store (og Uplay), men Ubisoft forsøker å ikke tråkke i stykker alle tærne og forsikrer om at alle de som har forhåndsbestilt spillet på Steam vil få det der.

Det er en ganske lik situasjon som da «Metro Exodus» ble tatt av Steam i forkant av lanseringen, men forskjellen er at du kan fortsatt kan forhåndskjøpe «Anno 1800» frem til slippdatoen på Steam og likevel få det der.

- Salget av «Anno 1800» vil bli avsluttet på Steam etter 16. april på grunn av at utgiver har valgt å gjøre spillet eksklusivt til en annen pc-butikk, står det i en post på Steam-siden til spillet.

- Utgiveren har forsikret oss om at alle tidligere salg av spillet vil bli gjennomført på Steam, og Steam-eierne vil kunne ha tilgang til både spillet og alle fremtidige oppdateringer eller DLC-pakker gjennom Steam.

Lanseringen er altså 16. april på Epic Game Store, som også blir dagen det forsvinner fra Steam.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3