Også Obsidians «The Outer Worlds» og Remedys «Control» velger Epic Games Store

Ingen Steam-utgivelse på et år.

21. mars 2019 01:58

(PressFire.no): Epic Games kunne i går kveld slå seg på brystet med at de hadde fått kloa i Quantic Dream-spillene «Heavy Rain», «Beyond: Two Souls» og «Detroit: Become Human» som eksklusive spill til sin Epic Games Store.

Nå annonserer de at enda to kommende storspill også blir å finne på deres nettbutikk på pc: Obisidans «The Outer Worlds» og Remedys «Control»

Du kan lese mer om førstnevnte her, og om «Control» her.

Ingen av de har en fastsatt lanseringsdato, der «The Outer Worlds» skal komme i løpet av året, og «Control» i løpet av sommeren – men ingen av de blir altså å finne på Steam ved lansering.

Det er derimot en litt rar løsning for «The Outer Worlds», hvor det er snakk om en delvis eksklusivitetsavtale som varer i et år, men hvor spillet skal likevel også slippes på Windows Store samme dag.

Etter et år skal spillet komme på «andre digitale plattformer», bekrefter Obsidian på sin Twitter-konto.

«The Outer World» skal også lanseres på Xbox One og PlayStation 4 som planlagt.

Det er uvisst hvilken avtale som ligger i bunn for «Control», men skal vi tro alle de andre avtalene kan det virke som det også her er snakk om et års eksklusivitet hos Epic Games Store.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3