Pusser opp Erangel i «PUBG»

Skal oppdateres til samme nivå som de nye kartene.

19. mars 2019 15:37

(PressFire.no): Det var etter at det lekket en ny versjon av kartet til Erangel at det begynte å se sannsynlig ut at noe er i ferd med å skje med det klassiske første kartet til «Playerunknown’s Battlegrounds».

Dette ble i ettertid bekreftet fra offisielt hold og nå kommer innlegget som går litt mer i dybden om hva som skjer med kartet.

Der forklarer de at jobben med å oppdatere Erangel til for å matche de nyere kartene i standard.

Målet er å «oppdatere Erangels visuelle og taktiske nivå til de nyere kartene», men lover også å beholde magien og nostalgien som gjorde Erangel og «PUBG» populært.

Erangel har i ettertid blitt fulgt av ørkenkartet Miramar, asia-inspirerte Sanghok og sist snøkartet Vikendi.

De innrømmer imidlertid at det ikke kommer til å bli en enkel oppgave, noe som også er grunnen til at de vil gjøre det sammen med spillerne.

Den første justeringen kommer allerede i denne ukas oppdatering av test-serverne, og der kan vi forvente en justering av loot.

Utviklerne ser for seg at oppussingsprosjektet kommer til å ta flere måneder og vil ta det i flere faser.

De bedyrer derfor også at prosjektet krever mye testing og at de derfor ikke kommer til å lansere den nye versjonen av kartet før de er helt ferdige på test-serverne.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3