Jobber med hele fire nye «Sniper Elite»-lanseringer

Inkludert VR-spill og oppfølger til «Sniper Elite 4».

15. mars 2019 14:42

(PressFire.no): Det blir mye snikskyting i tiden fremover, for utvikler Rebellion har nettopp annonsert hele fire nye utgivelser i «Sniper Elite»-serien.

I løpet av året vil «Sniper Elite V2» få en remaster på PlayStation 4, Xbox One, pc og Switch. Det loves 4k-støtte, HDR og bedre grafikk (med unntak av Switch-versjonen, som ikke støtter 4k og HDR, i hvert fall).

Men Switch får også «Sniper Elite V3 Ultimate Edition», som samler alt innhold utgitt til spillet, i tillegg til en ny lokal flerspillermodus som støtter flere konsoller. Det skal også ha blitt lagt inn støtte for bevegelsesstyring.

Også denne pakken kommer senere i år.

Det kommer også to nye spill i serien, der et av de er et VR-spill utviklet av studioet Just Add Water, som tidligere har lagt «Oddworld» og «Gravity Crash».

VR-spillet skal annonseres med en trailer senere i år.

Til slutt er det rosinen i grøten: En oppfølger. Dette skal følge det som skjedde i «Sniper Elite 4» og skal avsløres skikkelig først neste år – altså er det fortsatt veldig lenge til det kommer.

Her er en video hvor utviklerne snakker om de fire prosjektene:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3