Ingen skjermbilder eller logoer
eller noe fra det nye spillet...

(PressFire.no): Utviklerne av «Left 4 Dead», Turtle Rock Studios, har annonsert at de holder på med et nytt co-op zombieskytespill kalt «Back 4 Blood». Warner Bros. skal være utgiver av spillet.

Det er derimot ikke snakk om en forlengelse av «Left 4 Dead»-serien, selv om navnene høres mistenkelig like ut. Dette er noe utviklerne selv skriver på sine hjemmesider, under spørsmålet «Er dette Left 4 Dead 3?!».

- Nei. «Back 4 Blood» er vår egen, helt nye, merkevare. Du skal få skutt mange zombier som i «Left 4 Dead», men det kommer til å være masse nytt innhold som gjør spillet unikt.

Utviklerne sier de skal gå «tilbake til røttene» samtidig som de skal forsøke å bygge videre på teknologien og idéene fra da de lagde de tidligere spillene.

- Vi får nå returnert til en sjanger som ble født i vårt spillstudio, men med ti år mer erfaring og zombie-idéer som har fylt hjernene våre, sier studiosjef Chris Ashton i en pressemelding.

Det skal i tillegg til en samarbeids-historie også være spiller-mot-spiller moduser. Det kommer derimot ikke til å være noe Battle Royale-innhold, og utviklerne lover å være snille dersom de implementerer mikrotransaksjoner.

Ingen lanseringsdato enda, og det virker som om utviklingen ikke startet for veldig lenge siden, så vi kan nok forvente oss en lang ventetid her. Turtle Rock sier at spillet er planlagt utgitt til pc, Xbox One og PlayStation 4, men at andre plattformer ikke er utelukket.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Dataspillavhengighet er nå en offisiell diagnose

Ble godkjent av WHO i går.

Les mer