(PressFire.no): Det har gått 30 år siden Capcom ga ut sitt klassiske beat-em-up-spill «Final Fight», og bare ved å se den setningen så følte i hvert fall denne skribenten seg gammel.

I spillet du inntok rollen som ordfører Mike Haggar eller en av de to andre (Cody og Guy) for å banke dritten ut av Mad Gear-gjengen som hadde gått bananas i Metro City.

Haggar har forøvrig et av de beste moves-ene i spillhistorien – en suplex som ikke ligner grisen.

Originalspillet lot deg spille sammen med en venn samtidig for å banke opp skurk og pakk, og nå kommer det sannelig en ny utgave som øker dette:

I forbindelse med tredveårsjubileet har programmerer Grego Lewandowski jobbet med en modifikasjon av spillet som for første gang støtter tre samtidige spillere.

Denne utgaven kjører faktisk også helt fint på CPS-1-maskinvaren som var å finne i det originale arkadekabinettet fra 1989, men vi tipper de fleste kommer til å prøve det på emulatorer.

Grego har tidligere også fiklet litt med Super Nintendo-versjonen av spillet, der han har lagt til støtte for to spillere (SNES-versjonen støttet opprinnelig bare én spiller).

Sjekk ut en video fra den nye modusen, som ikke har en konkret lanseringstid enda:

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Dataspillavhengighet er nå en offisiell diagnose

Ble godkjent av WHO i går.

Les mer