(PressFire.no): En slags åndelig oppfølger til «SWAT 4» er på vei, kalt «Ready or Not».

Det er det australske utviklerstudioet Void Interactive som står for spillet, og med seg på laget har de utvikleren av den populære «Elite Force»-modifikasjonen til «SWAT 4» – en modifikasjon som glattet ut de røffere sidene ved spillet.

Spillet skal ha stort fokus på realisme og samarbeid, der du inntar rollen som spesialpoliti under en rekke vanskelige forhold.

I traileren under ser vi hvordan man kan planlegge innfallsvinkler, våpen og laget (du skal for eksempel kunne sende inn forhandlere) – og det skal være mulig å gjøre alt uten å ta livet av fiendene.

Spillet skal også ha mulighet for å gjøre oppdrag mer tilfeldige, ved å blant annet shuffle rundt på gjøremål og fiendeplasseringer.

Det vil være støtte for flere spillere i co-op via historiemodusen, men andre moduser er også planlagt, som Team Deathmatch, en modus der bølger med fiender kommer og en modus hvor man skal eskortere en VIP gjennom fiendeterritorier.

Du kan forhåndsbestille spillet i dag, men lansering er derimot ikke før i siste kvartal neste år, så her er det bare å legge seg på gulvet og smøre seg inn med tålmodighetsremulade.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Dataspillavhengighet er nå en offisiell diagnose

Ble godkjent av WHO i går.

Les mer