(PressFire.no): Det er Variety som har fått bekreftet at 13 utviklere har mistet jobben i spillgiganten Valves VR-satsing – VIVE.

Det kommer etter at ingeniøren Nat Brown i går avslørte på Twitter at han fra og med 7. februar ikke lenger jobber i Valve – som altså er én av de 13 som mister jobben.

- Forrige måned mistet 13 fulltidsansatte jobben og en andel av kontraktavtalene ble sagt opp. Det er dessverre en del av jobben, men det representerer ingen store endringer for selskapet. Vi takker de som er påvirket for bidragene og ønsker dem lykke til med framtidige oppdrag, heter det fra Valve.

Som kjent har Valve vørt med på å utvikle VR-plattformen HTC VIVE – som er en av de mest avanserte og mest kostbare løsningene på markedet.

Nå har HTC tatt over ballen med VIVE og Valve utvikler angivelig nye vr-briller, som visstnok også skal akkompagneres med såkalte «knuckles» - slags hansker som lar deg gripe tak i ting.

Valve har også vært offentlig ute og snakket om at de jobber med spill til VR, men har ikke annonsert noe i skrivende stund.

Kilder skal ha det til at det jobbes med en slags «Half-Life»-relatert produksjon til VR, men den er ikke bekreftet fra offisielt hold.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Dataspillavhengighet er nå en offisiell diagnose

Ble godkjent av WHO i går.

Les mer