Slipper «Diablo» på GOG.com

«Warcraft» og «Warcraft II» neste i kø.

7. mars 2019 16:53

(PressFire.no): Vi må innrømme at vi måtte lese denne pressemeldingen flere ganger, men det viser seg faktisk at Blizzard Entertainment og GOG.com kunngjør nå at det originale «Diablo» fra 1996 blir tilgjengelig igjen – på GOG.com.

Det blir altså ikke tilgjengelig på Blizzard sin egen nettbutikk og plattform, selv om Battle.net brukes for flerspillerdelen.

I meldingen heter det at de har samarbeidet om en oppdatert versjon av spillet, som sikrer støtte for Windows 10, en rekke feilrettinger og oppskaleringer.

For puristene loves det også at det er mulig å velge en versjon av spillet som ikke er «tukla med», hvor du kan nyte spillet SVGA-grafikk og 20 bilder i sekundet – slik du sannsynligvis ikke husker det.

Spillet er allerede lagt ut på GOG og kan handles for 85 kroner.

Ifølge tårner også «Diablo» også listen over de mest etterlyste spillene på GOG.com og de får altså nå viljen sin.

I presseskrivet frister de også med to andre klassikere som skal være på vei til GOG.com – «Warcraft: Orcs & Humans» og «Warcraft II».

Det hører også med til historien at Blizzard slipper en oppusset versjon av «Warcraft III» senere i år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3