«Total War: Three Kingdoms» utsatt til senvåren

Skulle egentlig komme om tre uker.

11. februar 2019 17:32

(PressFire.no): Det kommende strategispillet fra Sega og Creative Assembly, «Total War: Three Kingdoms» er blitt utsatt noen måneder.

Det melder utviklerne på sine hjemmesider, hvor de skriver at de trenger litt mer tid til å få klar systemene som kjører spillet.

Spillet er satt til oldtidens Kina – nærmere bestemt til Han-dynastiet i år 190, hvor tre krigførere slår seg sammen for å utfordre krigsherren Dong Zhuo.

- Med «Three Kingdoms» så har lager vi et helt nytt lag av kompleksitet. Det er noen revolusjonerende funksjoner som skal inn, og det ser skikkelig bra ut, men vi ønsker å være sikre på at spillet blir kjempebra, skriver studiosjef Rob Bartholomew.

Han legger til at utsettelsen kommer til å hjelpe til på mer enn én måte:

- Klart, den ekstra tiden skader ikke når det kommer til å fikse bugs som har vært vriene å hanskes med, å få lokaliseringen riktig og å legge til litt ekstra polering.

Det skal nok også påpekes at spillet fikk rimelig dårlig mottakelse etter et presse-event tidligere i år. Mindre skala på kamper, svært dårlig AI og dårlig balansering har blitt kraftig kritisert av en rekke medier og YouTubere.

Originalplanen var å få ut spillet 7. mars, men nå dyttes altså datoen tilbake til 23. mai.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3