Respawn lanserte plutselig sitt eget gratis Battle Royale-spill

Satt til «Titanfall»-universet.

5. februar 2019 13:30

(PressFire.no): Respawn Entertainment tok alle på senga og lanserte sin egen Battle Royale-variant i går.

«Apex Legends» er navnet, og spillet foregår i «Titanfall»-universet – riktignok uten at du sitter inne i de mech-lignende titanene og uten løping på vegger.

Spillet skal allerede ha passert én million nedlastinger, men det er kanskje ikke så rart, all den tid det er helt gratis på alle plattformer.

Trikset her er at det er en slags miks mellom helteskyteren «Overwatch» og de mer tradisjonelle Battle Royale-spillene, der du velger en figur som kommer komplett med spesialangrep.

For eksempel vil du kunne kalle inn et rakettangrep med en, mens en annen maner fram et skjold. Et spesialangrep lar deg se fotsporene til fienden.

Lagene består av tre spillere, og du skal også kunne komme tilbake igjen før runden er over om du blir skutt – en lagkamerat kan loote med seg en spesiell bit fra der du døde og ta med seg til en plass hvor du gjenoppstår.

«Apex Legends» er altså gratis og tilgjengelig på pc, Xbox One og PlayStation 4 NÅ.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3