PARIS (PressFire.no): Det var en energisk Naoki Yoshida som startet årets «Final Fantasy XIV»-festival i Paris, en årlig begivenhet der Square Enix kysser og klemmer på fansen til onlinespillet.

Yoshida kunne avsløre at den neste store oppdateringen til onlinespillet, kalt «Shadowbringers», kommer 2. juli. Nytt innhold til spillet inkluderer blant annet en ny «jobb» kalt Gunbreaker (en tank-klasse som bruker gunblades fra «Final Fantasy VIII»), en helt ny spillbar rase (Viera), en ny stamme (pixies) og minst to nye områder.

Men kanskje mest spennende var det da den karismatiske Yoko Taro, mannen bak «Nier»-spillene,  dukket opp for å fortelle at han holder på med en egen historiebit til «Final Fantasy XIV».

Navnet på historiedelen er «Yorha: Dark Apocalypse» og vil være en av endgame-delene i spillets kommende oppdatering.

Historien vil være et av spillets Alliance Raids for opp til 24 spillere, og det er fortsatt uklart akkurat hva som skal dukke opp, men det ble hintet kraftig om at dette ville være basert på – og en slags forlengelse – av verdenen i «Nier».

- Vi tror mange er interessert i å se mer av denne verdenen, ble det sagt fra scenen i Paris.

Også Yosuke Saito skal lage en Alliance Raid, ble det avslørt. Han er best kjent som mannen bak «Dragon Quest X». Ingen konkret lanseringsdato enda for noen av disse, men «Final Fantasy XIV» versjon 5.0 skal altså lanseres 2. juli.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer