Oppdatering: Videoen er nå lagt ut «på ordentlig». Du kan se den nederst i saken her.

Videoen ble opprinnelig lagt ut ved et uhell, før den ble fjernet kort tid etter - men ikke før en rekke folk hadde sett og lastet den ned.

Epic Games har også lagt ut patch notes for den nyeste oppdateringen til spillet her.

 

Under følger opprinnelig artikkel:

(PressFire.no): Det virker som om en YouTuber har avslørt en gigantisk oppdatering til «Fortnite» som legger til en «Minecraft»-aktig modus.

«Creative Mode» er det foreløpige navnet, og skal la spillerne bygge egne kart, legge til regler og invitere venner og ukjente inn til egne server-«øyer» hvor alt lagres.

Lekkasjen kommer fra YouTuber Lachlan, som har vært hos Epic Games for å prøve modusen, men som tydeligvis ikke hadde fått med seg at det var meningen å vente med å legge ut videoer før i morgen.

I en kvarters lang video går han gjennom alle funksjonene som ligger i modusen, som skal lanseres sammen med sesong 7 av «Fortnite: Battle Royale», og som blir den tredje store modusen til spillet.

Fra før finnes det også en modus kalt «Save the World» (den opprinnelige «Fortnite»-modusen), som er en samarbeidsmodus der fire spillere bygger en base for å forsvare seg fra innkommende zombier.

I «Creative Mode» skal du kunne bygge kart med alle gjenstander som er å finne i spillet fra før, pluss blokker som kan plasseres i hverandre for de mer kunstneriske som ønsker å lage noe selv.

Det er også lagt til en rekke nye elementer som kan være med å påvirke hvordan spillere beveger seg gjennom kartene, eller som spawner kjøretøy og spillere.

Hver «øy» (alle får fire lagringsplasser for fire «øyer») kan lagres og settes opp slik at det automatisk settes tilbake til «opprinnelig» stand etter endt spilløkt.

Deling av skapt innhold virker å bli en viktig brikke i modusen:

Når du starter modusen vil du først gå gjennom en hub-øy hvor du velger hvilken lagringsfil du skal jobbe på, men som også inneholder utplukkede kreasjoner fra resten av «Fortnite»-miljøet. Hver øy kan settes opp til å spilles i forskjellige moduser som Deathmatch, Free-Roam og lignende.

Modusen skal visstnok lanseres på fredag.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Far Cry New Dawn

Mer av det samme: The Game.

Les mer

Anmeldelse: Metro Exodus

Har aldri vært sterkere.

Les mer