(PressFire.no): Utvikler CCP setter «Project Nova», et førstepersons skytespill som skulle være satt til «EVE Online»-universet, på pause.

Spikeren har balansert på kista ganske lenge nå, etter at islendingene først økset «Dust 514», så la ned avdelinger i Atlanta og Newcastle, før hele CCP ble solgt til sør-koreanske Pearl Abyss.

Ved alle korstog har de alltid insistert på at spillet fortsatt var under utvikling, uten at vi har fått særlig mye mer håndfast å bite i av informasjon. En alfa-test av spillet var planlagt rundt juletider i år, men denne har nå blitt kansellert.

Utviklerne sier de nå skal tilbake til tegnebrettet for å finne ut hvordan arbeidet som allerede er gjort ikke går tapt, og hvordan de skal «lage noe bedre og mer meningsfylt for EVE Online-universet»

Avgjørelsen kom etter en rekke spilltester, hvor tilbakemeldingene fra de som prøvde spillet rett og slett ikke var bra nok.

- Vi ser at gameplay-opplevelsen i dagens form ikke lever opp til vår opprinnelige visjon, og ville ikke oppnådd våre ambisiøse mål for dette prosjektet, skriver utviklerne i et innlegg på spillets offisielle nettsider.

Det er ikke derimot kroken på døra helt. CCP sier de fortsatt ønsker å lage et «høykvalitets lagbasert skytespill» for «EVE»-fansen.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Far Cry New Dawn

Mer av det samme: The Game.

Les mer

Anmeldelse: Metro Exodus

Har aldri vært sterkere.

Les mer