Abigail 4 lyfe.

(PressFire.no): «Stardew Valley»-skaper Eric Barone, som selv produserte rubbel og bit av innhold i spillet, fra grafikk til historie og musikk, sier han nå tar over utgivelsesansvaret for spillet fra selskapet Chucklefish.

Det betyr at han igjen tar over ansvaret for utgivelsen og markedsføringen av spillet personlig, noe han skal ha sett på som et mål lenge.

- Da jeg først ga ut «Stardew Valley» var jeg helt fersk i spillindustrien. Chucklefish, som min utgiver, passet på distribusjonen, konsoll-porteringen og oversettelsene av spillet, skriver Barone på bloggen til spillet.

- Men nå er jeg på en plass der jeg ønsker å gå videre alene. Jeg tror selvpublisering er sluttmålet for de fleste indieutviklere, og jeg er glad for å være i en posisjon der det er mulig.

Chucklefish vil fortsatt holde på Switch- og mobil-versjonene av spillet inntil videre – de to er de nyeste utgavene så langt.

Barone røper samtidig at flerspiller-utvidelsen til Switch-versjonen av «Stardew Valley» er levert til utgivelse hos Nintendo, så om den godkjennes der vil spillet potensielt få en oppdatering «veldig snart».

Men kanskje mest spennende for fans av spillet er at han i bloggposten også hinter om noe helt nytt angående «Stardew Valley»:

- Forvent en kunngjøring som omhandler fremtiden til «Stardew Valley» snart. Stay tuned!

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer