(PressFire.no): Det er i kvartalsrapporten til Activision Blizzard at «Destiny 2» og utvidelsen stikker seg ut som det sorte fåret.

For der spill som «World of Warcraft» og «Candy Crush» går så det griner, har de også måtte tette igjen «hullet» til «Destiny 2».

Nå hentet fremdeles spillet inn 397 millioner dollar i omsetning, men det er åpenbart ikke til forventningene.

Sjefen sjæl, Coddy Johnson, avslører at utvidelsen «Forsaken» «ikke har levd opp til de kommersielle forventningene», sa han i en investorsamtale.

- Det gjenstår fremdeles en jobb for å få tilbake entusiasmen fra kjernen av «Destiny»-fans, noe som på en måte har resultert i at det ikke leverer til forventningene til nå.

- Vi tror noen spillere er fremdeles avventende for å se hva som skjer. Når du er tilbake, så er du veldig engasjert. Hvis du ikke er det, håper vi at dette er tiden å bringe spillerne tilbake og vinne tilliten.

Likevel klarte selskapet å overlevere i forhold til forventningene med 22 millioner dollar oppå forecast på 1,490 milliarder dollar.

Børsen var imidlertid ikke like positiv og aksjen gikk på en smell.

Giganten slapp både utvidelse til «World of Warcraft» og «Destiny 2» i perioden i tillegg til spillene «Call of Duty: Black Ops 4»

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Sony skal starte med egne «Direct»-sendinger - og den første er på mandag

Fokuserer på kommende PlayStation 4- og PSVR-spill.

Les mer

Er dette gjennombruddet for strømming av spill?

Google sin «Stadia»-plattform lover mye, og vi diskuterer i ukas episode av Rad Crew.

Les mer