Endelig får David Meyler spille i
Premier League igjen.

(PressFire.no): Electronic Arts teamer opp med selveste Premier League for en egen «FIFA»-serie ut året, det melder selskapet i en pressemelding.

Navnet er ePremier League, og består av de samme tjue lagene som i den ekte greia. Alle lagene stiller med egne «FIFA»-spillere.

Turneringen blir en del av det globale «EA Sports FIFA Global Series», og finalene vil bli sendt på Sky Sports og i Premier Leagues sosiale medier.

- Gjennom ePL vil dette partnerskapet ekspandere konkurransen ikke bare for spillerne, men også for de hundrevis av millionene som ser på Premier League-kamper, som nå kan støtte klubbene sine både på den virtuelle og ekte gressmatta.

Turneringen starter i januar neste år, og konkluderes med finaler i London 28. og 29. mars. Premiepotten er fortsatt ukjent.

Det skal nevnes at enkelte fotballfans ikke akkurat er fornøyde med utviklingen som mikser e-sport og tradisjonell sport. For to uker siden måtte en kamp i sveitsisk toppdivisjon stanses etter at publikum kastet spillkontrollere inn på banen, påtegnet «FUCK ESPORTS».

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Razer legger ned spillbutikken

Ble ikke engang et år gammel.

Les mer

Anmeldelse: Crackdown 3

Mer «Crackdown» - på godt og vondt.

Les mer