(PressFire.no): Det viser seg at en annen sluttscene etter rulleteksten er inkludert i «Shadow of the Tomb Raider» om du ikke har oppdatert spillet via nettet.

Slutten ble oppdaget av en bruker på det tombraiderforums.com, men ble lenge diskutert som en falsk slutt. Det viste seg imidlertid å være tilfelle, og du kan selv se den i videoen under.

Hvis du helst ikke vil høre om forskjellen, vil vi anbefale å slutte å lese nå.

I den alternative versjonen av slutten sitter frøken Croft i villaen til familien og butleren kommer med forfriskninger mens hun filosoferer over framtiden - på lik linje med den offisielle slutten.

Forskjellen her er et brev som er adressert til Lara fra Jacqueline Natla – skurken fra det første spillet. Det kommer også et lite nikk til de to pistolene hun ble kjent for i de første spillene.

I en uttalelse forteller utviklerne at scenen er én av mange de vurderte for spillets slutt, men at den med brevet kom med som en feil.

Den offisielle scenen ligner, men mangler brevet og har i stedet en tegning av en ung Lara Croft med foreldrene hennes, en pyramide og en dinosaur.

Det er foreløpig ikke kjent hvilken retning serien nå tar - eller hvilken tidsepoke i Lara Croft sitt liv det eventuelt vil ta for seg.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Far Cry New Dawn

Mer av det samme: The Game.

Les mer

Anmeldelse: Metro Exodus

Har aldri vært sterkere.

Les mer